Donnelly Jaguar Land Rover Progress Report

Your official insight into the all new £6 million state-of-the-art dual brand, Donnelly Jaguar Land Rover Showroom at Moy Road, Dungannon. Both Jaguar and Land Rover’s range of vehicles sit alongside one another in one building, identified by a large glazed area and two large ‘arches’, painted in colours unique to Jaguar Land Rover – Sunshine Grey and Champagne Silver.

The new showroom will be built around Jaguar Land Rover’s new corporate identity, which puts customers at the heart of the retail experience with exciting architectural innovation, and a stylish, eye-catching scheme, the new-look showroom design is timeless and contemporary, and will be the only one of its kind in mid-Ulster.

The showroom will benefit from a new luxurious lounge-style waiting area complete with a coffee bar and wi-fi, as well as paint and trim area where customers can browse options for their new vehicle.

As with all new Jaguar Land Rover sites, the interior will be characterised by the use of luxurious materials and high-end furniture.

New handover bays will also be created where customers can have their cars revealed to them before driving directly out of the showroom doors.

August 2018

This time lapse video displays the completion of the steel work from the initial erection of the steel from the sub floor valeting bay incorporating four wet bays and ground floor workshop.

The video also displays a view from the West of the sub floor valeting bay and workshop floor.

The aerial footage displays the scale of the project in relation to the remainder of the the Donnelly Group Dungannon location.


April 2018 

The shuttered concrete walls are now standing which will house the 1350m2 wash and valet facility.

Foundations are now all in as we are prepare for structural steel work and slabs in the coming weeks.

March 2018 

The site has now been stripped of topsoil and stoned up to allow construction work to get underway

Site drainage has now been completed and a retaining system constructed to the rear of the site which will hold the split level car parking to the rear of the building.